Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmire Meteor Düştü : Meteor Goktasi Dustu Iddiasi Son Dakika Izmir Ve Manisa Da Meteor Mu Dustu Gundem Haberleri : Izmire meteor düştü mü ile ilgili 1 adet etiketli haber bulunmuştur.

Izmire Meteor Düştü : Meteor Goktasi Dustu Iddiasi Son Dakika Izmir Ve Manisa Da Meteor Mu Dustu Gundem Haberleri : Izmire meteor düştü mü ile ilgili 1 adet etiketli haber bulunmuştur.. İzmir urla buralarda düştüğünü söylüyorlar ne yapsam bilmiyorum. Vatandaşlar, i̇zmir'e meteor düştüğünü iddia ediyor. 'meteor düştü' iddiasına yönelik görüntüler i̇zmir, manisa ve ege bölgesi çevresindeki bazı illerde kaydedildi. Otur oturduğun yerde bozma keyfini. 31 temmuz 2021 cumartesi saat:

Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Hasan ali dal ise olayın perseid meteor yağmurundan bir parça olduğunu belirterek 24 temmuz'da başlayan perseid meteor yağmuru 24 ağustos'a kadar devam edecek.önümüzdeki günlerde bu sayı artacak dedi. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Heyecan uyandıran görüntülere ilişkin sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı.

Izmir Ve Manisa Da Dusen Meteor Boyle Goruntulendi Teknoloji Haberleri
Izmir Ve Manisa Da Dusen Meteor Boyle Goruntulendi Teknoloji Haberleri from i4.hurimg.com
Bir yandan mülteciler bir yandan yangınlar, bir yandan ekonomi. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı. İzmir'e meteor mu düştü ? Dün gece saatlerinde gerçekleşen olayda gökyüzü birkaç. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. İşte, i̇zmir'e düştüğü iddia edilen meteorun o video. Arkadaşlar, şu an neye üzüleceğimizi, neye kızacağımızı bilmiyorum.

Dünyanın sonu mu geliyor ?

Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. Arkadaşlar, şu an neye üzüleceğimizi, neye kızacağımızı bilmiyorum. Dün gece i̇zmire meteor düştü. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Meteor düşmesi gezegenimizde sıkça yaşanan bir durum. Gündem 31.07.2021, 02:00 31.07.2021, 02:26 admin. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Meteor nereye, hangi bölgeye düştü?

Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. İzmir'e gece yarısı meteor düştüğü iddia edildi. Gündem 31.07.2021, 02:00 31.07.2021, 02:26 admin. İzmir'e büyük bir meteor düştüğü rapor edildi. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu öne sürülen görüntülerin sonrasında bazı kişiler çektikleri.

F1i1y1ikeaodgm
F1i1y1ikeaodgm from www.haberturek.com
Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. İşte, i̇zmir'e düştüğü iddia edilen meteorun o video. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü?/p pi̇zmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Izmire meteor düştü mü ile ilgili 1 adet etiketli haber bulunmuştur. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Vatandaşlar, i̇zmir'e meteor düştüğünü iddia ediyor. Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya.

Izmire meteor düştü mü geçen tüm içerikler için tıklayınız.

Meteorun düşme anı i̇zmir başta olmak üzere çevre illerde de görüntülendi. Hasan ali dal ise olayın perseid meteor yağmurundan bir parça olduğunu belirterek 24 temmuz'da başlayan perseid meteor yağmuru 24 ağustos'a kadar devam edecek.önümüzdeki günlerde bu sayı artacak dedi. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı. Otur oturduğun yerde bozma keyfini. İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti. Sosyal medyada yapılan paylaşımlar şu şekide. Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi: 31 temmuz da i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. İzmir'e meteor mu düştü ? İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Bir yandan mülteciler bir yandan yangınlar, bir yandan ekonomi. Dünyanın sonu mu geliyor ?

Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. Gece saat 1:54'te i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi ancak henüz meteora ilişkin resmi bir bilgi paylaşılmadı. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi.

Qliw4jyxksmvym
Qliw4jyxksmvym from i4.hurimg.com
Sosyal medyada yapılan paylaşımlar şu şekide. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. 31 temmuz da i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu öne sürülen görüntülerin sonrasında bazı kişiler çektikleri. Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya. Izmire meteor düştü mü ile ilgili 1 adet etiketli haber bulunmuştur. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor.

İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu.

Otur oturduğun yerde bozma keyfini. İzmir'e gece yarısı meteor düştüğü iddia edildi. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi. Izmire meteor düştü mü geçen tüm içerikler için tıklayınız. 31 temmuz da i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu öne sürülen görüntülerin sonrasında bazı kişiler çektikleri. Dünyanın sonu mu geliyor ? Dün gece saatlerinde gerçekleşen olayda gökyüzü birkaç. Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. #izmir meteor #izmir gökyüzü #izmire meteor düştü. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor.